BÍLÁ VÍNA

  • Rulandské bílé – pozdní sběr, hrozny 21,2° cukernatosti. Víno je suché, obsah kyselin 6,4 g/l, obsah zbytkového cukru 5,8 g/l. Harmonické víno, šťavnaté v chuti po čerstvém másle, vůně květinová, jemná.
  • Ryzlink vlašský 2017 – pozdní sběr PS , hrozny měly při sklizni 21° cukernatosti. Víno je suché, obsah kyselin 6,6g/l, obsah zbytkového cukru  5,8 g/l. Svěže pikantní víno, jemná vůně po grapefruitu a angreštu. Chuť je svěží, šťavnatá, minerální.
  • Sauvignon 2016 – kabinetní víno KAB, cukernatost hroznů při sklizni 19,8° ČNM. Víno je polosuché, obsah kyselin 7,4 g/l, zbytkový cukr 13,2 g/l. Jemné kopřivové tóny ve vůnii v chuti, v dochuti nasládlé díky zbytkovému cukru.
  • Muškát moravský 2017 – moravské zemské víno MZ, cukernatost hroznů 18,2°. Víno je polosladké, obsah kyselin 6,1 g/l, zbytkový cukr 22,0 g/l. Ve vůni kořenité světlé ovoce s výraznými muškátovými tóny. Chuť muškátová, šťavnatá, kořenitá, pikantní.
  • Pálava 2017 – moravské zemské víno bílé MZ  – cukernatost hroznů 18,5°. Víno je polosuché se zbytkovým cukrem 16,0 g/l, kyseliny 6,1 g/l. Víno žlutozlaté barvy s buketem lučního medu a vanilky. Víno je harmonické s nasládlou chutí chutí po zralém letním ovoci.
  • Sauvignon 2016 – Harmonické víno s jemným buketem působí plně, lahodně a svěže. Příjemně ovocný projev  po bílé vinohradnické broskvi v chuti je, doplněn silně broskvovou a dlouhou dochutí.
  • Sauvignon super 2016
  • Veltlínské zelené 2017 – Víno  má světle žlutou barvu, ve vůni je cítit veltlínový hořkomandlový charakter díky vůni po jádrech z meruněk.
  • Ryzlink vlašský 2017
  • Hibernal 2017
  • Děvín 2017
  • Chardonnay 2016
  • Veltlínské zelené 2016
  • Muškát moravský 2016